a legtetejére
Tableau vizualizáció

Kiegészítések a felmérés előfizetői számára

A Budapesti Lakáspiaci Riporthoz opcionális kiegészítéseket is kínálunk, például bemutatjuk a kiskereskedelmi helységek értékesíthetőségének lehetőségeit, segítséget nyújtunk a lakások műszaki felszereltségével és a garázsokkal kapcsolatos kérdések megválaszolására, vagy javaslatot készítünk az optimális közös költség szintjének meghatározásához.

Egyedi megoldásaink között Tableau adatvizualizációkat is kínálunk. A következő térképen a 2017 év végi adatbázisban található újlakás projekteket ábrázoltuk:

Előfizetőink számára kétféle adatvizualizációt is kínálunk, amiben a legfrissebb negyedéves kínálatot, valamint az előző negyedévben eladott lakásokat jelenítjük meg. A dashboardokon szerepel a projektek elhelyezkedése, az aktuális kínálat / az eladott lakások megoszlása szobaszám és alapterület szerinti kategóriákban, valamint a szabad / előző negyedévben eladott lakások száma és ára. Nem csak Budapest, hanem szűkebb térségek vizsgálata is lehetséges szűrés használatával.

A következő ábra a 2021 3. negyedévi adatok alapján mutatja be anonimizált projektek segítségével az aktuális kínálatot:

Tableau BLR