a legtetejére
a

Rólunk mondták

  /  Rólunk mondták

„Áron és az ELTINGA egész csapata világszínvonalú módszertani és kreativitásbeli képességeket mutatott közös munkánk során. Büszke vagyok rá, hogy segítségükkel sikerült olyan lakás-, és földárindexet alkotni, melyek alapul szolgáltak közszolgálati, prudenciális és számtalan üzleti elemzéshez, mai napig a legismertebb ilyen témájú Magyarországról készült mutató a nemzetközi szakmai színtéren is. Öröm volt velük dolgozni.”

Harmati László, az FHB Index elindítója

 

„A mi nemzetközi együttműködésünkben Áron azt jelenti, mint Luca Modric a Real Madridnak, vagy Andrés Iniesta a Barcelonának.”

Gáspár János, EECFA alapító-vezető

 

„Öröm volt Áronékkal dolgozni. Gyorsak, precízek, proaktívak, inspiráló gondolatokat adnak hozzá a projekthez. Fáradhatatlanul a tökéletességre törekszenek, és ez meg is látszik a végeredményen. Büszkék vagyunk az FHB Családbarátkörnyék-indexre, ami Áronék szuper módszertana nélkül nem jött volna létre.”

A MITO kreatív műhely FHB Családbarátkörnyék-index kidolgozásában résztvevő munkatársai

 

„Az ELTINGA készítette el a Nemzeti Eszközkelő Zrt. vagyonkezelésében lévő ingatlanok fenntartási költségének becslő modelljét. A komoly elemzői felkészültséget igénylő modellezés és az ehhez szükséges, sokszor nagyfokú kreativitást igénylő adatgyűjtés során az ELTINGA gyors, pontos, precíz munkát végzett. Horváth Áron és csapata a NET Zrt. munkatársaival hatékonyan együttdolgozott, a közös munka során a társaság működését jól átlátva és megértve alkalmazkodott az elvárásokhoz és az eredményeket a – mélyebb statisztikai ismeretekkel nem rendelkező – kollégák számára is érthető jelentésben és prezentációban foglalta össze.”

Ferenczhalmy Zsófia, projektvezető

 

 

„Horváth Áronnal és az ELTINGÁ-val az FHB Lakásárindex létrehozása  kapcsán kerültünk szakmai kapcsolatba. Az elmúlt években az ELTINGA igazi profi, nemzetközileg is jegyzett ingatlanszakmai műhellyé vált, öröm és megtiszteltetés velük dolgozni. A  magas szintű elemzői munka mellett rendkívül innovatív módon közelítik meg az ingatlanpiacot, folyamatosan keresik az új kutatási témákat, melyek igényes  bemutatásával valahogy mindig sikerül egy lépéssel a versenytársak előtt járniuk.”

Dr. Nagy Gyula, FHB Jelzálogbank

 

 

„Az ELTINGÁ-t sok éves szakmai együttműködésünk során Magyarország legkompetensebb közgazdasági és ingatlantanácsadói kutatóközpontjaként ismertük meg. Felkészült, innovatív, remek csapat.”

Karácsony Krisztián, az ECORYS Magyarország ügyvezetője

 

„A Hétfa több városfejlesztési, hatásvizsgálati munka során dolgozott együtt az ELTINGÁ-val. Nem csupán a kincseket rejtő ingatlanpiaci adatvagyonuk és tiszteletet parancsoló elemzési felkészültségük jelentett sokat ezekben a munkákban. Horváth Áron és csapata mindig arra koncentrált, mi az a probléma, amire keressük a megoldást, mik is azok az ingatlanpiaci folyamatok, amelyek az elemzés szempontjából fontosak. Segítséget, választ kaptunk, nem csupán számokat és térképeket.”

Szepesi Balázs, a HÉTFA egyik alapítója