a legtetejére
a

Csapat

  /  Csapat

Horváth Áron

alapító

Elemző közgazdász. A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott, majd szerzett PhD. fokozatot. Az egyetemi évek után vagyonkezelőként és a Magyar Nemzeti Bank modellezőjeként dolgozott. 2010-ben alapította az ELTINGÁ-t. Város- és ingatlangazdaságtan címmel egyetemi tantárgyat dolgozott ki és oktat.

Budapesti Corvinus Egyetem
eltinga@eltinga.hu
follow me:

a

Barát Dóra

elemző

Elemző közgazdász. Alkalmazott közgazdaságtan alapszakos diplomája megszerzése óta dolgozik az ELTINGÁ-ban. Folyamatosan képzi magát. Haladó pythonos adatelemző lett, egyre többet tud az ingatlanos adatokról. Az ELTINGA módszertanilag intenzív projektjeit gyakran támogatja python programozással, részt vesz a fejlesztésekben, adatkezelésben.

ELTECON
eltinga@eltinga.hu

a

Madurovicz-Tancsics Tünde

ügyvezető-partner

Elemző közgazdász. A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott. Az egyetemi évek alatt kezdett el ingatlanpiaccal foglalkozni a Porfolio elemzőjeként. Később az ELTINGA által készített kutatásokba is bekapcsolódott, majd 2015 óta állandó tagja az ELTINGA- csapatának, ahol a különböző témájú elemzési projekteket vezeti.

Budapesti Corvinus Egyetem
eltinga@eltinga.hu

a

Révész Gábor

vezetó fejlesztő

Elemző közgazdász. A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott, ezután a Közép-Európai Egyetemen szerzett mester-, később doktori fokozatot, ahol disszertációjának több fejezetét is ingatlanpiaci témakörökkel kapcsolatban írta. Az ELTINGA keretében azért felelős, hogy statisztikai értékbecslési modellünk partnereink számára a lehető legpontosabb értékeket szolgáltassa.

Budapesti Corvinus Egyetem, CEU
eltinga@eltinga.hu
follow me:

a

Sápi Zoltán

elemzési vezető

Elemző közgazdász, geográfus, ELTECON alumni. Az egyetemi évek alatt kezdett el az ELTINGÁ-ban dolgozni. Rövid ideig az MTA KRTK KTI kutatásaiba is bekapcsolódott. Az újlakás-piaccal kapcsolatos elemzések és az ingatlanpiaci adatok felelőse.

ELTECON
eltinga@eltinga.hu
follow me: